Uton...

Nehany szo az eddig tortentekrol(bocs az ekezet hianya miatt, meg esetleges helyesirasi hibak, nagyon sietve kaparom ezen sorokat.)
Vasarnap sikeresen elindultunk kis utunkon, koszonjuk mindenkinek aki elkisert. Egybol melyvizbe csobbantunk nehez biciklikkel kegyetlen idovel kellett megkuzdenunk ami elegg megviselt. A termeszeti erok probara tettek minket szembeszellel illetve oszi esos idovel kellett szembenezzunk de megoldottuk, vasarnap ejjel Ágica es a baratja jovoltabol kaptunk szallaslehetoseget Kolozsvaron. Koszonjuk szepen Nekik ezuton is a szallast illetve a vacsorat, nagyon jolesett.125km-t tekertunk kb 8:30 alatt

Hetfon kedvezett az idojaras, nem volt eso, a szel is alabbhagyott, viszont ott volt a Meszes, nem kegyelmezett, keszitettunk videot rola meglehet nezni. A Meszes utan Elod sikeresen betekert a sancba, szep lila a laba nincs gond vele. Satorban aludtunk jo meleg volt kipihentuk magunkat.

Kedd reggel kegyetlen ido fogadott minket pedig Elod aztmondta hogy szep idonk lesz mivelhogy azelott valo este voros volt az egalja es hogy olyankor a masnap szep idot hoz magaval. Hat nem igy lett es alig tudtunk haladni. Beertunk Gencsre(Nagykaroly elott) ahol meleg etellel es szeretettel vartak illetve fogadtak minket. Nagy nagy koszonet a Váczy csaladnak erte, Meg utravalot is kaptunk meg meleg teat.

Delutan fel 7 kor ertuk el az orszaghatart, a hatarorok nagyot neztek mikor elmondtuk hogy mire keszulunk majd tovabb engedtek. Nagy kulonbseg van a ket orszaghatar kozott az tuti...Nyirbatorig tekertunk ahol egy halasto partjan a Halaszszovetseg jovoltabol engedelyt kaptunk hogy lesatrazzunk. Nagy elmeny volt gyonyoru taj termalforras sok sok hal, kedves emberek. A helyi televizio meg is interjuvolt minket. Mi kezdunk belerazodni a projektbe. Megbeszeltuk Eloddel hogy ez azert nem egy gyerekjatek :) Hamarosan mar kez nelkul is tudjuk hajtani a paripakat. Minden nagyon jol birja, indulunk Debrecennek

Ez egy masik vilag...

Egyenlore ennyi, udv. Mindenkinek.

U.i.: Vannak kepek illetve videok is feltoltve.