Budapest

Huha, Budapest megannyi élmény, órákat tudnék mesélni. Harkányi család látott vendégül minket amig Budapesten voltunk. Nagy élmény volt velük találkozni. Épp a kerti party kellős közepébe csöppentünk bele mely az Árpesz születésnapja alkalmából volt rendezve. Az Árpesz 100 nap alatt elment bringaval Nordkappra, Párizst érintve Ugy érzem nagy nagy szeretettel fogadtak minket. Másnap Árpesz városlátogatásra vitt minket bringával, Hősők tere, feltekertünk a János hegyre majd a Gellért hegy majd haza. 60km bringázás. Kedves Olvasok, Budapesten turistaként bringával utazni egy igazi élmény. Kedd hajnalban megérkezett Kinga és Ida. Innen szétváltunk Előddel és mind mentünk a magunk utjára.

Idával ugy döntöttünk hogy bringával fogunk közlekedni.Meglátogattunk megannyi gyönyörű helyet: a Hősők terét, a Városligetet, Parlamentet, Margitszigetet, Jánoshegyet.Láttunk gyönyörű naplementét, jo nagy vihart, vihar utáni szivárványt, Pesti estet. Budapesten a kedvessel bringázni az egyik leggyönyörűbb élmény volt életemben. Köszönöm hogy nekem megadatott ez a lehetőség.

 Előd és Kinga nem a bicikli mellett döntöttek, de ugyanazzal az élményekkel gazdagodtak azt hiszem. Meglátogattak régi barátokat, és én ugy hiszem hogy nagyon jolesett mindkét részröl a találkozás. Előd eldöntötte hogy megnyiratkozik. És hát ugyis lett. Nagy élmény volt számukra is a vihar.

Ami rossz történt Pesten: Az andrásy uton leestem és a térdemet jol bevertem, majd rá 5 percre gumidefektet kaptam. Elődnek meg fájdogált a bokája.

Szerda este elbucsuztunk a lányoktol, majd Árpesztől kaptunk megannyi fontos informaciot az uttal kapcsolatban. Csütörtök reggel ujra uton...

Millió millió köszönet a Harkányi családnak mindazért amit kaptunk. Ezt szavakban nem lehet leirni.